Mobil:    06 (30) 229-1999 (hétköznap 10-17 óráig hívható)
E-mail:  
Webáruházunkban regisztráció nélkül is vásárolhat!

 
 

 

 

 


1-10-ig Össz.: 13

oldalanként
Oldal:
  1. 1
  2. 2
Emelkedő irány beállítása

Húsvéti gitárcsomagok óriási kedvezménnyel! Megkönnyítjük a húsvéti ajándékozást kész gitárszettekkel, melyekben minden megtalálható, amivel azonnal el lehet kezdeni zenélni.

Tovább olvasom

Állványok akcióban!

2017. 04. 13. 16:46

Az egyik legfontosabb kiegészítő a színpadon, az állvány. Talán apróságnak tűnik, de nélküle nem tudná egyetlen zenész sem elhelyezni a hangszerét, sem egyéb hangtechnikai eszközét, hogy azok a lehető legprecízebben és kényelmesen segíthessék őt produkciója előadásában.

Tovább olvasom

Bár számos érv és ellenérv csatázik a fülmonitor kontra lábmonitor kérdésben, hazánkban is lassan de biztosan terjed a fülmonitor használata. A mellette szóló érvek között vezető helyen szerepel a halláskárosodás kisebb veszélye, a monitorban hallható tisztább hangzás, a tisztább előre szóló hang (a lábmonitorok nem szólnak rá a mikrofonokra), és még sok minden más, amit most itt nem részletezünk.

Tovább olvasom

Ha gyermeknek szeretnénk hegedűt vásárolni, nagyon fontos, hogy a megfelelő méretet vegyük meg számára, ugyanis egy rosszul megválasztott hegedű több kényelmetlenséget is okoz játék közben (pl. megfájdulhat a kar, a váll, az ujjak) és ezek a kis nebulónak a kedvét is szeghetik a tanulástól.

Tovább olvasom

A Soundsation WIREMASTER sorozat professzionális mikrofon, hangszer, táp és patch kábeleket foglal magába, amelyek a NEUTRIK® által gyártott YONGSHENG/REAN prémium minőségű csatlakozókkal vannak szerelve oxigénmentes rézkábel technológiával.

Tovább olvasom

Az Ernie Ball foszfor bronz húrjai ezentúl az Ernie Ball Earthwood Phosphor Bronz név alatt lesznek kaphatóak

Tovább olvasom

Lennon nagyon kedvelte ezt a Gibsont, dalíráshoz, felvételekhez is és koncerteken is használta. Úgy tudni, hogy olyan dalok születtek ezen a gitáron, mint a "Please Please Me,” “From Me to You,” “She Loves You,” “I Want to Hold Your Hand” és a “This Boy.”

Tovább olvasom

Új webáruházunknak köszönhetően naprakész kínálatunkat az Árukereső.hu minőségi termékajánlóiban és az ÁrGép.hu oldalon is megtaláljátok!

Tovább olvasom

A korábbi évekhez hasonlóan idén is a SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központban 12.000m2-en rendezik meg a Budapest Music Expo kiállítást. Közép-Kelet-Európa legnagyobb zenei demonstrációján több tízezer hangszert próbálhatnak ki a látogatók, emellett betekintést lehet nyerni a legmodernebb hang-, fény- és színpadtechnikai berendezések világába.

Tovább olvasom

Büszkén tudatjuk vásárlóinkkal, partnereinkkel, barátainkkal, hogy üzletünk elnyerte a "Megbízható Cég" elismerést!

Tovább olvasom

1-10-ig Össz.: 13

oldalanként
Oldal:
  1. 1
  2. 2
Emelkedő irány beállítása